5 cei mai buni furnizori de cloud hosting in 2020

Vrei să afli mai multe despre serviciile de Cloud Hosting și să afli recenziile respectiv furnizorii celor mai bune servicii de cloud hosting?

Găzduirea web – web hosting – este fundația nevăzută a internetului.

Fiecare site pe care îl vizitezi este găzduit undeva. Site-ul tău web va avea nevoie de găzduire de asemenea, iar una dintre cele mai bune opțiuni este cloud hostingul.

În loc să fie legat de un singur server fizic, hostingul cloud își trage resursele dintr-o varietate de surse pentru a crea un server virtual.

Cu găzduirea de tip partajată – shared hosting – dacă serverul tău cedează îți va pica și site-ul web.

Dacă un server din găzduirea de tip cloud cedează, alte servere din rețea vor prelua sarcina acestuia. Găzduirea de tip cloud oferă un echilibru excelent între accesibilitate și putere.

Ce este găzduirea de tip cloud – Cloud Hosting 

Găzduirea de tip cloud este locul unde site-ul tău este stocat pe mai multe servere, ceea ce vă permite să atrageți resurse dintr-o mare varietate de locuri diferite. Acest lucru este principalul motiv pentru care hostingul de tip cloud este un tip de hosting foarte scalabil, fiabil și flexibil, fiind perfect pentru site-urile care experimentează fluctuații, creșteri și scăderi în ceea ce privește traficul de pe site.

Însă aici puteți găsi mai multe informații despre cloud hosting

Hostingul de tip cloud este perfect pentru oricine are nevoie de flexibilitate.

Gândiți-vă la planul dumneavoastră ca la un telefon mobil cu plată: ai abilitatea de a decide propriile limite de resurse alocate în fiecare lună, și vei plăti în funcție de acest lucru.

De exemplu, dacă urmează să aveți o campanie mare de marketing, hostingul de tip cloud vă va permite să vă pregătiți pentru o lună unică.

Există zeci – dacă nu sute – de furnizori de găzduire de tip cloud din care puteți să alegeți, iar găsirea ofertei potrivite pentru dumneavoastră poate fi o adevărată provocare. Din acest motiv noi ne-am hotărât să venim în ajutorul dumneavoastră cu acest articol care să vă ușureze alegerea.

Cele mai bune servicii de Cloud Hosting

  1. THC : cel mai bun furnizor de servicii de hosting din România
  2. A2 Hosting : cloud hosting foarte bun
  3. SiteGround : destul de aproape de cel de pe locul doi
  4. InMotion : oferă suport bun
  5. HostGator : stocare necontorizată

Haideți să aruncăm o privire asupra 3 dintre cei menționați în topul de mai sus. THC este un furnizor român de servicii de hosting. Câteva dintre beneficiile pe care le oferă clienților săi sunt: 

99.99% uptime garantat 

Asistență tehnică 24 din 24, 7 zile din 7

Trafic necontorizat

Garanția banilor înapoi

Plus multe alte beneficii. Cu aceste avantaje oferite clienților, THC își adjudecă fără drept de apel locul întâi în topul nostru. Cei de la A2 Hosting ocupă locul 2 în topul nostru deoarece vin în întâmpinarea clienților săi cu foarte multe facilități interesante și de asemenea posibilitatea returnări banilor în orice moment. InMotion  ocupă locul patru în topul nostru, dar îi menționăm aici deoarece oferă servicii de top în domeniul customer service.

Criterii importante în alegerea furnizorului de hosting

Memoria RAM – Random-access Memory reprezintă, într-un fel, puterea cerebrală digitală. Oferă stocarea de date necesară calculatoarelor pentru a finaliza diferite sarcini. Cu cât site-ului dumneavoastră îi este alocată mai multă memorie Ram acesta se poate ocupa de mai multe sarcini. Iar dacă este necesar să vorbim în cifre, pentru majoritatea site-urilor web 1GB, cel mult 2GB sunt suficienți.

Procesoarele (CPU – Computer Processing Units) reprezintă nucleele serverului tău. Acestea acționează asemenea unui creier uman, procesează informațiile și iau decizii în funcție de acestea. În mod normal, cu cât numărul procesoarelor este mai mare, cu atât site-ul web devine mai rapid și mai eficient.

Lățimea de bandă – Bandwidth reprezintă volumul de date care poate fi transmis între servere (adică site-ul dumneavoastră), internet și utilizatori. Cu cât lățimea benzii este mai mare, cu atât mai multe informații pot circula între conexiuni, tot lățimea benzii dictează și viteza cu care sunt transmise informațiile. Găzduirea cu o lățime de bandă mare permite site-ului să facă față unui volum mare de trafic.

Root access vă oferă posibilitatea de a vă personaliza mediul serverului. Puteți instala software specializat, cum ar fi securitate suplimentară și puteți face modificări la setările hardware. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de flexibilitate la găzduire și vă oferă un plus de control.

Uptime, este termenul care se referă literalmente la perioada de timp în care site-ul dumneavoastră este online. Obținerea unei durate de funcționare de 100% este imposibil de atins, însă obiectivul este să te apropii cât mai mult de această valoare. Până la urmă dacă site-ul este offline nu poate fi accesat.

Cum alegi găzduirea potrivită?

Sunt câțiva factori cheie care trebuie luați în calcul atunci când alegem găzduirea web. Am încercat să ne ocupăm de ele aici. Însă doar tu poți știi de ce ai nevoie de fapt, tot ceea ce putem face noi e să te îndreptăm în direcția potrivită.

Vă recomandă să prioritizați următorii factori cheie:

Bugetul

Cât de mult ești dispus să cheltuiești pentru găzduire?

Asistență

Asistența oferită clienților poate fi un adevărat trimis a lui Dumnezeu, în special dacă nu ai mai avut tangențe cu domeniul de găzduire web. O asistență de calitate își va ajuta clienții cu tot ce au nevoie și îi va face să înțeleagă modul în care funcționează lucrurile.

Returnarea banilor

Garanția de returnare a banilor vă asigură că nu veți fi blocat într-un contract de 18 luni pentru un serviciu de care nu aveți nevoie sau pe care nu îl veți mai dori la un moment dat.

Uptime

Uptime-ul reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici de luat în considerare. Dacă site-ul este down în mod regulat, devine un coșmar atât pentru proprietar cât și pentru vizitatori, astfel că găsirea unui furnizor care oferă un timp de funcționare – uptime – aproape perfect este un avantaj major.

Root access

Acesta poate fi de asemenea util pentru cei mai techie dintre noi. Să ai mai mult control asupra mediului serverului tău înseamnă că poți instala software suplimentar de care va beneficia în mod special site-ul tău web.

Concluzii

Cloud hosting-ul este o formă modernă și fiabilă de găzduire – nu este de mirare că te interesezi de acest subiect!

Din cercetările noastre am putut realiza o listă cu cinci furnizori excepționali de cloud hosting. Fiecare aduce ceva ușor diferit așa că este important să știi ceea ce cauți.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting