Care sunt avantajele gazduirii unui website la Hostmama?

Vrei sa-ti promovezi afacerea in mediul online sau sa construiesti o platforma pe care sa-ti postezi periodic continutul pe care-l produci? Un website de prezentare sau un blog are nevoie de o gazduire web de calitate pentru ca acesta sa suporte un trafic decent si sa nu provoace viitorilor utilizatori ai paginii tale neplaceri.

Daca esti incepator in acest domeniu si cauti pentru prima data ofertele firmelor romanesti de web hosting este foarte probabil sa intampini o multime de lucruri care nu-ti sunt clare. La fel ca orice alt serviciu sau produs, nu este recomandat sa alegi oferta cea mai ieftina pentru ca aceasta nu se potriveste cu planurile tale de viitor, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-ti cumperi cel mai scump pachet de gazduire. Cel putin la inceput nu vei avea nevoie de un astfel de pachet premium, ci doar de un spatiu suficient si o viteza de incarcare care sa nu-ti deranjeze cititorii.

Hostmama a reusit de-a lungul timpului sa isi construiasca un brand puternic in domeniul gazduirii web, iar acest lucru a fost posibil datorita pachetelor de calitate si a timpului scurt de raspuns pentru tichetele deschise de clienti. Este o firma care a luat nastere in anul 2013, atunci cand mediul online de la noi din tara inca nu era atat de incarcat, dar echipa Hostmama a avut grija sa-si actualizeze serviciile in functie de cerintele clientilor.

Afla si recenziile  Hostmama – Pareri Web Hosting

Puteti gasi pachete potrivite atat pentru website-urile cu un trafic mic, cele de prezentare a unei afaceri care se adreseaza unei anumite categorii de public, cat si proiectelor care-si propun sa monetizeze un trafic impresionant. Hostmama asigura o gama intreaga de servicii oferind clientilor pachete de gazduire de tip shared hosting, cat si pachete VPS, servere dedicate sau chiar cloud.

Servicii oferite de Hostmama

Unul dintre primele lucruri pe care le poti observa atunci cand accesezi pentru prima data website-ul Hostmama este oferta de a testa gratuit pentru 7 zile serviciile de gazduire. Acest lucru este un act care poate demonstra ca echipa are incredere in calitatea serviciilor oferite si sunt dispusi sa ofere posibilitatea unor clienti care nu se lasa convinsi de campania de marketing a acestei firme.

Gazduire web – de la 0,69 euro

Website-urile de prezentare sau care nu-si propun sa atraga un trafic impresionant pot opta pentru primul pachet oferit de Hostmama. Pachetul de gazduire web are un pret cuprins intre 8.28 euro pe an si 32.99 euro pe an, in functie de specificatiile pe care vi le doriti. Mediul de stocare este SSD pentru fiecare dintre cele 4 pachete si puteti gazdui pana la 10 domenii.

Servere VPS – de la 7,9 euro pe luna

Proprietarii proiectelor online care nu-si doresc sa imparta acelasi server cu alte proiecte care au apelat la serviciile Hostmama pot opta pentru un server virtual. Cele 4 tipuri de pachete au un pret cuprins intre 85.99 euro pe an si 377.99 euro pe an. De asemenea, diferenta este facuta de specificatiile tehnice pe care vi le doriti.

Servere VDS – de la 9.9 euro pe luna

Serverele VDS se deosebesc de cele VPS printr-o viteza mai mare de incarcare a datelor, o flexibilitate mai mare si o capacitate mai buna de stocare. Pretul acestor pachete variaza de la 107.99 euro pe an la 431.99 euro pentru aceeasi perioada.

Aceste pachete se adreseaza proiectelor mari din mediul online care au nevoie atat de o viteza mare de incarcare, cat si de suficient spatiu pentru a urca o cantitate mare de fisiere.

Servere dedicate – de la 89 euro pe luna

Sunt o multime de motive pentru care poti alege un server dedicat pentru website-ul tau, de la consumul de memorie si pana la necesitatea unui spatiu mare de stocare. Atunci cand alegi un pachet de web hosting trebuie sa tii cont de toate detaliile tehnice de care ai nevoie, iar proiectele mari sunt gazduite de cele mai multe ori pe servere dedicate.

Hostmama ofera 4 tipuri de astfel de pachete cuprinse intre 89.99 euro pe luna si 139.99 euro pe luna.

Alte servicii oferite de Hostmama

Suport online 24/24 – Persoanele care activeaza de mult timp in mediul online cunoscut avantajul unui astfel de serviciu. Cu siguranta nu-ti doresti ca pagina ta sa pice chiar atunci cand ai un numar mare de utilizatori pe site. Astfel poti pierde potentiali clienti si increderea pe care publicul ti-o acorda la prima accesare a paginii.

Promovare SEO – Fiecare proiect online are nevoie de promovare SEO pentru a obtine o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie relevante din domeniul sau de activitate. Hostmama ofera pentru clientii business posibilitatea de a posta constant comunicate de presa, pachete de promovare pentru indexare mai eficienta si rapida, dar si diferite oferte de marketing online.

Pareri ale clientilor care au folosit serviciile Hostmama

In cei peste 7 ani de experienta in domeniul gazduirii web, Hostmama a colaborat cu un numar impresionant de clienti. Asa cum obisnuiesc proprietarii website-urilor cunoscute din mediul online de la noi din tara, au aparut mai multe pareri despre aceasta firma.

Testimonialele joaca un rol important in alegerea unui pachet de web hosting, mai ales pentru persoanele care nu au cunostinte in domeniu si care doresc sa citeasca o parere sincera a unor clienti care sunt in contact direct cu serviciile Hostmama.

“Am colaborat cu Hostmama pentru unul dintre proiectele mele online si ma pot declara un client multumit. Website-ul meu nu a intampinat probleme de functionalitate, viteza de incarcare a fost decenta, iar echipa mi-a raspuns in timp util la fiecare tichet pe care l-am deschis. Preturile sunt atragatoare si chiar daca se poate spune ca ieftin nu inseamna si bun, in cazul serviciilor oferite de aceasta firma nu se poate spune aceleasi lucruri.” – proprietarul unui website de prezentare al unei afaceri din domeniul IT.

“Am ales serviciile oferite de Hostmama pentru ca m-am lasat atras de preturile mici, dar si pentru ca au serverele colocate la un data center cu renume in aceasta industrie. De-a lungul colaborarii am observat ca echipa ofera raspunsuri utile intr-un timp foarte scurt. Ma declar multumit!” – proprietar al mai multor bloguri de nisa.

“Un prieten care activeaza in domeniul online mi-a recomandat sa-mi mut website-ul la Hostmama, asta dupa ce am intampinat o multime de probleme cu alte firme de web hosting de la noi din tara. Am optat pentru un server dedicat si lucrez deja de peste 9 luni cu Hostmama.” – proprietar al unui website cu stiri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting