Cel mai bun Hosting pentru WordPress

Cel mai bun hosting pentru WordPress este de fapt o găzduire care te ajută să ai cele mai bune performanțe și un timp cât mai scurt atunci când încerci să-ți instalezi plugin-uri sau adaugi și modifici articole dupa bunul plac.

WordPress este cea mai populară platformă folosită pe internet. WordPress se instalează pe un host care găzduiește site-uri web fie o găzduire dedicată pentru WordPress sau una Shared.

Pentru a avea cele mai bune performante nu trebuie să fii limitat, să poți să îți modifici limitele atunci când vrei tu fie că vrei să încarci o poză sau să importezi un conținut demo de pe o temă.

Un Hosting bun are LiteSpeed care te ajută să îți comprimi imaginile și conținutul css, javascript și html și beneficiezi de viteze mult mai mari pentru că îți poți optimiza site-ul. LiteSpeed Web Server este o alternativă a tradiționalului Server Web cu Apache deci are cam tot aceleași funcționalități dar pe lângă asta ai viteze mult mai mari pentru că folosește mai puțină memorie de aceea rulează mult mai rapid.

Cel mai bun hosting pentru WordPress trebuie să fie pe LiteSpeed plus că există un plugin oficial creat de cei de la LiteSpeed,  “LiteSpeed Cache” care te ajută să îți configurezi mai ușor și să modifici setările de cache după cum îți este mai bine.

Un site pe WordPress cu LiteSpeed este mult mai rapid și asta ajută mult și la poziționarea pe Google de aceea este recomandat să folosești un hosting care furnizează astfel de servicii.

Firmele de hosting dețin mai multe pachete de găzduire printre care și găzduire dedicată WordPress, asta înseamnă că trebuie să-ți ofere automat un hosting cu LiteSpeed. De asemenea și pachetele de găzduire shared pot avea LiteSpeed iar acolo este necesar doar să-ți instalezi plugin-ul pentru WordPress. Este recomandat să folosești o găzduire wordpress pentru că este optimizată special și făcută pentru site-uri cu WordPress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting