Cel mai bun pachet de gazduire web 2019 – criterii decisive

Sa alegi cel mai bun pachet de gazduire web in zilele noastre, cand  exista atât de multe servicii web, se poate dovedi a fi o misiune destul de grea.

Ei bine, ai nimerit la țanc. În acest articol îți vom prezenta aspectele de care trebuie să ții cont pentru a găsi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Nu trebuie să-ți faci griji dacă nu ai cunoștințe tehnice în domeniu, deoarece vom explica totul în cel mai simplu mod posibil.

Sa alegi cel mai bun pachet de gazduire web este similar cu modul în care îți alegi laptopul. Nu trebuie să înveți fiecare componentă din interiorul său pentru a lua o hotărâre înțeleaptă. Cu toate acestea, trebuie să știi ce scoate în evidență un plan de găzduire potrivit față de altele.

Fiabilitatea, flexibilitatea, securitatea, calitatea și prețul sunt cele mai importante 5 aspecte de care trebuie să ții cont atunci când evaluezi un pachet de găzduire. Așadar, mai jos, fiecare vor fi explicate pe îndelete.

Fiabilitate

Dacă ești pe cale să pui bazele unui site, atunci este esențial să știi cât de fiabil este pachetul de hosting pe care îl alegi.

  • Timpul de funcționare asigură faptul că vizitatorii pot să acceseze domeniul oricând. Fapt ce le va câștiga încrederea brand-ului tău.
  • Suport 24/7 – trebuie să fii sigur că ceea ce alegi îți oferă suport tehnic. Dacă răspunsul este da, atunci cum are loc comunicarea? În prezent, cele mai multe companii oferă din start acest serviciu pentru clienții lor dar foarte puțini sunt calitativi. La ce mă refer când zic asta? Trebuie să fii cu băgare de seamă, fiindcă atunci când ai nevoie de ajutor și contactezi suportul, este necesar ca el să-ți răspundă, nu să aștepți cu orele sau zilele, mai ales dacă există probleme.

Flexibilitate

Când site-ul tău crește, vei fi nevoit să găsești un pachet de hosting  web  cum ar fi acesta, capabil să-l susțină. Așadar, puneți următoarele întrebări mereu când alegi un nou plan de găzduire.

  • Pachetul actual poate fi actualizat cu ușurință la altul mai bun în viitor?
  • Care sunt costurile suplimentare ce vin cu noul pachet?
  • În caz că doresc să-mi transfer găzduirea la altă companie, este un proces ușor și rapid?

Securitate

Securitatea este un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci cand alegi cel mai bun pachet de gazduire web. Serverele pe care site-ul este ținut, trebuie să fie echipate cu firewall-uri puternice și monitorizate constant de către compania respectivă pentru a bloca orice activitate neobișnuită sau intruziune neautorizată. Acest lucru e o necesitate dacă lucrezi cu date sensibile.

Calitate

În prezent, trebuie să știi foarte bine care sunt standardele la care trebuie să se raporteze un hosting bun. În funcție de nevoile tale, acestea pot să difere. Dar în cele mai multe cazuri, o găzduire de calitate oferă cPanel, Softaculous, MySQL, respectiv PHP cu versiunea 5 sau alta mai nouă și soluții de backup.

Preț

Probabil că ți-ai dat seama care este cel mai important detaliu pe care trebuie să-l iei în considerare, și anume costul. Cele mai multe servicii de hosting oferă pachete la prețuri rezonabile. De aceea, e necesar să citești și să compari fiecare detaliu față de alte firme. Acest lucru te ajută să-ți faci o părere în ansamblu. Totuși, fii cu băgare de seamă! Cât dai, atâta face.

Nu uita că atunci când compari diferite pachete, să-l alegi pe cel care ți se potrivește nevoilor tale. Până la urmă nu e vorba să depistezi care-i cel mai bun host din întreaga lume; mai degrabă este vorba despre ce e mai potrivit pentru tine. Așadar, nu uita să iei în considerare aspectele menționate mai sus și nu te grăbi atunci cand alegi cel mai bun pachet de gazduire web

1 Comment
  1. […] Ce variante de găzduire web ai putea alege pentru un magazin online astfel încât afacerea ta să fie mereu vizibilă pe internet, în cele mai bune condiții? Înainte de orice, alege providerul de hosting. Ai nevoie să colaborezi cu o firmă de găzduire web serioasă, cu experiență mare pe piața locală, care are o imagine online impecabilă. Din punct de vedere tehnic, caută o firmă cu datacenter propriu în România, care promovează găzduire web SSD cu uptime garantat de 99,9% și care promite suport tehnic non stop. […]

Leave a reply

ReviewHosting