De ce sa alegi un pachet de gazduire de la Gazduire.ro?

Gazduire.ro este un provider de servicii de web hosting care s-a lansat inca din anul 2004 din dorinta de a oferi servicii de calitate si asistenta prompta proprietarilor proiectelor online. Aceasta firma a fost printre primele care ofereau clientilor posibilitatea de a-si achizitiona un domeniu .ro pe viata. Acest lucru nu mai este posibil datorita reglementarilor actuale.

Indiferent de tipul de proiect online pe care urmeaza sa-l deschizi poti gasi o solutie potrivita la Gazduire.ro. Ai nevoie de viteza de incarcare buna, de un suport tehnic prompt si de suficiente resurse pentru ca website-ul tau sa fie mereu in picioare si pregatit pentru clientii carora li te adresezi. Firma mentionata a inteles toate aceste nevoi si a pregatit 4 pachete generoase ca beneficii pentru clientii lor: starter SSD, essential SSD, professional SSD si ecommerce SSD.

Citeste si Gazduire.ro – Pareri Web Hosting

Multi proprietari de site-uri migreaza de la un serviciu de gazduire web hosting la altul de mai multe ori intr-un an, iar acest lucru se intampla doar pentru ca acestia considera ca pot gasi solutii mai potrivite la un alt provider, totul la un pret mai avantajos. Adevarul este ca fiecare specialist in domeniul online a testat mai multe servicii, dar este recomandat sa alegi unul dintre ele si sa-ti concentrezi atentia pe alte aspecte care te vor ajuta sa-ti dezvolti prezenta online.

Avantaje ale serviciilor oferite de Gazduire.ro

Ai o multime de motive pentru care poti alege unul dintre cele patru pachete de gazduire oferite de Gazduire.ro, dar alegerea iti apartine in totalitate si iti sugeram sa analizezi toate detaliile care iti vor face experienta online mai profesionala.

Daca ai un website la inceput de drum este posibil sa te multumeasca orice pachet de tip starter. In cazul firmei despre care discutam, pachetul Starter SSD iti ofera 10 GB SSD, trafic nelimitat, protectie DDOS, backup zilnic si posibilitatea de a gazdui 3 domenii. Acestea sunt facilitatile actuale, dar Gazduire.ro obisnuieste sa-si surprinda clientii cu o multime de oferte de nerefuzat si schimbari favorabile a pachetelor.

Pachetul de gazduire de tip Essential SSD difera de primul mentionat printr-un numar mai mare de domenii gazduite, 5 la numar, dar si posibilitatea de a gazdui oricate adrese personalizate doriti. Adresa de mail personalizata iti permite sa ai o imagine mai profesionala in fata clientului si o comunicare mai facila. Ex de adresa personalizata: contact@siteultau.ro.

Professional SSD se adreseaza clientilor care detin proiecte online mai mari, care au nevoie de o viteza de incarcare ireprosabila indiferent de traficul de pe site. De asemenea, aceasta categorie de clienti isi doresc un spatiu suficient de mare pentru a gazdui fisierele din spatele proiectului online. Avantajele sunt cele mentionate in pachetele anterioare, mult mai generoase ca numere, iar clientul primeste un certificat SSL gratuit din partea Gazduire.ro.

Ecommerce SSD este pachetul adresat magazinelor online, iar avantajele pot fi evidentiate inca de la prima citire a facilitatilor. Magazinele online sunt la mare cautare in ultima perioada, iar tot mai multe business-uri aleg sa-si concentreze atentie pe acest mediu. Sunt proiecte de acest gen care au sute, poate chiar mii de produse, iar nevoile lor sunt clare.

Asa cum puteti observa in cele 3 testimoniale ale unor clienti Gazduire.ro, serviciile acestui provider sunt ireprosabile pentru orice tip de website.

Alte avantaje oferite de Gazduire.ro:

  • la achizitionarea pachetului Ecommerce SSD beneficiati de un domeniu .RO gratuit – acest beneficiu va ajuta sa economisiti suma anuala pe care o plateati in mod normal spre un provider de domenii web.
  • inregistrare domenii – primele lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a lansa un nou proiect online sunt achizitionarea unui pachet de gazduire si inregistrarea unui domeniu. Gazduire.ro ofera aceste servicii, iar preturile sunt mai avantajoase daca achizitionati ambele servicii de aici.
  • gazduire web SSD – viteza mai buna de incarcare a fisierelor, deci utilizatori mai multumiti.
  • servicii pentru toate tipurile de website-uri – chiar daca detineti un blog personal, un website de prezentare sau un magazin online cu mii de produse afisate, Gazduire.ro va poate oferi un pachet potrivit pentru nevoile voastre.
  • servicii profesionale de asistenta – puteti contacta echipa tehnica prin mai multe modalitati, iar membri acesteia vor cauta cele mai sigure si rapide solutii pentru problema ta.
  • mai multe metode de plata – puteti plati serviciile comandate prin PayPal, numerar, card sau ordin de plata.
  • transfer gratuit al website-ului – daca esti nemultumit de serviciile altei firme de web hosting, Gazduire.ro te poate ajuta sa-ti muti site-ul pe un server sigur. Transferul website-ului este un proces gratuit.

Pareri ale clientilor care au testat serviciile Gazduire.ro

Atunci cand esti in cautarea unui pachet de gazduire care sa te multumeasca de-a lungul experientei tale online esti tentat sa afli pareri ale persoanelor care au testat un serviciu pe care tu intentionezi sa-l achizitionezi. Testimonialele au un rol important si trebuie sa fie tratate ca atare, ele vin din partea unor persoane care s-au confruntat cu anumite probleme si care si-au gasit sau nu rezolvarea alaturi de echipa tehnica.

Sunt utile mai ales pentru persoanele care nu au experienta in acest domeniu sau care nu au prieteni care sa testeze mai multe servicii de gazduire si sa le recomande mai departe. Chiar daca preturile sunt mici, multi proprietari de site-uri nu-si permit sa testeze mai multe servicii de gazduire si isi doresc sa faca inca de la inceput o alegere potrivita.

“Pentru o lunga perioada de timp am incercat mai multi provideri de hosting web, printre care si un pachet Starter SSD de la Gazduire.ro. Fiind oarecum experimentat in acest domeniu si foarte atent la serviciile oferite, am observat ca serviciile oferite de ei sunt de inalta calitate, la fel si suportul tehnic la care am apelat de mai multe ori pentru probleme minore. Au un pret bun, poate chiar ieftin as putea spune in comparatie cu seriozitatea si eficienta cu care lucreaza echipa din spatele proiectului. Am ramas clientul lor de mai bine de 3 ani.” – Alex, proprietar al mai multor bloguri din diferite domenii de activitate.

“Nu am crezut ca va exista o echipa de suport tehnic care sa-mi ofere atat de multe informatii intr-un timp scurt. A fost nevoie de multa rabdare cu mine pentru ca eram la inceput de drum si aveam cunostinte minine. Atunci mi se parea normal sa adresez cat mai multe intrebari, dar abia apoi mi-am dat seama ca echipa tehnica a lucrat cu maxima seriozitate si multa rabdare pentru mine. Pentru efortul lor am ramas client de mai bine de 2 ani.” – Mircea, proprietar al unui magazin online de haine pentru femei.

“Am cumparat un pachet de gazduire de la Gazduire.ro dupa ce am intampinat probleme cu un serviciu de web hosting din strainatate. Sunt multumita de viteza de incarcare a website-ului meu si de modul in care mi-au fost explicate cauzele si rezolvarile problemelor pe care le-am intampinat.” – Cristina, proprietara a unui website de prezentare a unui business din domeniul tratamentelor naturiste.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting