Gutenberg, o noua interfata WordPress

Gutenberg este o noua interfata pentru celebrul CMS, platforma de blog, sau cum vreti voi sa ii spuneti, WordPress. Aceasta interfata ne este propusa chiar din panoul principal WordPress, deci treaba este pe bune, si aceasta este viitorul.

Am testat aceasta interfata si ma declar multumit de ea, totusi eu am dezactivat modului instalat pentru ca nu este inca compatibila cu toate plugin-urile si themele pe care le folosesc. Pe viitor totusi speram sa fie.

Nu ești pregătit complet?

Noul editor va fi activat implicit în următoarea lansare majoră a WordPress. Dacă nu ești sigur dacă este compatibil cu temele și modulele tale actuale, ne-am ocupat noi. Instalează modulul Editor clasic pentru a folosi în continuare editorul actual până când ești gata să faci comutarea. (WORDPRESS)

Deci fie ca vrei, fie ca nu vrei, aceasta interfata vine. Si totusi, ce functii si caracteristici are aceasta noua interfata?

Ei bine, conform paginii lor de prezentare, acest modul este unul modern si tot odata simplist ce ne va ajuta sa ne facem munca mult mai usor si rapid. Mai jos voi posta un video in care veti putea vedea cum arata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting