Categories: Blog

MegaHost – cele mai diverse si sigure servicii de web hosting

Primii pasi pe care trebuie sa-i faci atunci cand doresti sa-ti construiesti o pagina web este sa-ti cumperi un pachet de gazduire si sa inregistrezi un domeniu. Aceste servicii sunt oferite de diversi provideri, alegerea ta fiind una cu atat mai dificila cu cat ofertele sunt mai variate si providerii mai numerosi.

Asa cum probabil te astepti, nu orice provider ofera acelasi tip de serviciu, iar gazduirea nu este un aspect general care sa nu poata fi influentat de diverse variabile. Fiecare website se incadreaza intr-o anumita categorie, proprietarul are anumite asteptari de la aceasta pagina, va fi mai vizitat sau mai putin vizitat si va ocupa un spatiu de gazduire mai mare sau mai mic.

Expresia din titlu este un fragment din prezentarea firmei MegaHost, afirmatie sustinuta si de multi clienti care au apelat la serviciile de gazduire ale acestui provider si s-au declarat multumiti. In acest an, providerul a reusit sa devina CPanel certified partner, interfata de administrare cu care lucreaza inca din anul 2005, atunci cand proiectul a prins contur si s-a lansat.

Pe langa serviciile de gazduire si de inregistrare de domenii pe care le ofera MegaHost, acest provider are si o sectiune de blog foarte activa, multe dintre articolele postate acolo ajungand in primele pozitii din motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie relevante in domeniu. Specialistii MegaHost par ca sunt preocupati de o informare continua a clientilor, aspect care ar trebui sa fie apreciat de majoritatea persoanelor care activeaza in acest mediu online atat de schimbator de la o zi la alta.

De ce sa alegi un pachet de web hosting de la MegaHost.ro?

  • Abonamente gazduire web disponibile

Toate cele 4 pachete oferite de MegaHost sunt de tip SSD, iar preturile difera in functie de facilitatile oferite. Pachetele care ofera un spatiu de gazduire mai mic sunt potrivite pentru proiectele de la inceput de drum, bloguri personale sau website-uri de prezentare care nu au nevoie de un numar mare de fisiere pentru a functiona in parametri normali. 

Clientii care detin website-uri care se inscriu in aceasta categorie pot opta pentru pachetele de 1 GB, respectiv 5 GB oferite de MegaHost.ro. Preturile acestora sunt de 0.99 euro pe luna, respectiv 2.99 euro pe luna. Comparand cu alti provideri care ofera servicii similare, preturile sunt chiar avantajoase, iar suportul tehnic prompt de care o sa beneficiati inclina balanta spre firma prezentata in acest articol.

Posesorii website-urilor mari, cele care sunt vizitate de un numar mare de unici zilnic au nevoie de servicii de gazduire care sa le ofere mai multe facilitati. Nivelul de resurse trebuie sa fie unul mai avantajos, numarul de mail-uri mai mare si un spatiu alocat suficient. Pentru aceasta categorie MegaHost a pregatit pachetele de 20 GB, disponibile pentru 6.99 euro pe luna, dar si pachetul de 40 GB disponibil pentru 14.99 euro pe luna.

  • Inregistrare domenii

Puteti inregistra un domeniu in cel mai scurt timp pe site-ul MegaHost.ro. Trebuie doar sa alegeti extensia dorita, sa verificati disponibilitatea unui domeniu si sa alegeti pachetul potrivit pentru proiectul vostru. 

Imediat dupa acest pas puteti incepe construirea efectiva a website-ului pe o platforma care vi se potriveste.

  • 5 motive prezentate de megahost

Experienta – providerul activeaza in acest domeniu de peste 14 ani, timp in care echipa s-a dezvoltat, iar clientii au ridicat probleme diverse care au trebuit sa fie rezolvate intr-un timp scurt. Mai mult decat atat, in toata aceasta perioada firma de web hosting nu a fost implicata in scandaluri si nici nu a fost vinovata a unor pierderi importante inregistrare de clientii sai.

Garantarea serviciilor – sunt folosite servere de ultima generatie. MegaHost colaboreaza in acest sens cu HP si Dell.

Asistenta tehnica 24/7 – un proiect online trebuie sa fie bine gestionat indiferent de zilele libere, weekend-uri sau alte probleme din viata proprietarului. Clientii au nevoie de serviciile sau produsele prezentate de proiectul tau online in orice moment, iar din acest motiv ai nevoie de un pachet de gazduire de la un provider care are o echipa tehnica pregatita sa intervina indiferent de ora si zi.

Uptime si viteza maxima – utilizatorii isi doresc sa viziteze website-uri care au o viteza de incarcare buna, aspect la care firma de servicii de gazduire contribuie in mod direct.

Control Panel Specializat – cele mai importante modificari asupra proiectului tau online pot fi aduse din panoul de administrare, de aceea este important sa cumperi un pachet de web hosting de la un provider care iti faciliteaza accesului in cPanel.

Afla si citeste recenziile noastre: Megahost – Pareri Web Hosting

Feedback-ul clientilor despre serviciile MegaHost

Face parte din strategia de marketing a fiecarui provider sa promita cele mai sigure si cele mai ieftine servicii, dar nu acesta trebuie sa fie criteriul dupa care alegi un astfel de abonament atunci cand doresti sa-ti construiesti un site care sa-ti reprezinte afacerea.

Atunci cand alegem un serviciu de gazduire trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte care ne pot defini viitoarea colaborare. Daca esti la inceput de drum in mediul online este posibil sa nu faci cea mai buna alegere a unui astfel de serviciu, dar incercarea este cea mai sigura metoda prin care poti invata cu adevarat anumite lucruri. Parerile unor clienti care au colaborat cu mai multe firme de web hosting sunt cautate de fiecare persoana care interactioneaza cu un serviciu pentru prima data.

Incercam sa adunam pareri doar din partea unor persoane care au experienta in mediul online si care pot analiza un pachet de gazduire din mai multe unghiuri. Parerile din randurile de mai jos sunt adunate de pe diferite forumuri ale webmasterilor, grupuri de pe retelele de socializare si din comentariile unor articole despre cele mai apreciate firme de web hosting de la noi din tara.

“Colaborez cu MegaHost de peste 8 ani de zile, timp in care am intampinat doar de 3-4 ori mici probleme care s-au rezolvat in cel mai scurt timp. Echipa tehnica intervine in cel mai scurt timp si chiar daca preturile sunt putin mai mari fata de alti provideri de gazduire, pentru aceasta facilitate nu m-am gandit nici o secunda sa ma mut la o alta firma. Proiectul meu online nu este unul mare, nu am nevoie de pachete foarte mari, de aceea am ales pachetul de 5 GB la 2.99 euro pe luna. Sunt extraordinar de multumit si recomand creatorilor de continut aceasta firma!” – Claudiu, blogger.

“Am mai multe proiecte online si fiecare este gazduit la un provider diferit. Am ales sa fac asta pentru a testa cat mai multe servicii de gazduire din Romania, iar despre MegaHost am numai cuvinte de lauda. Obisnuiesc sa testez cat mai mult in mediul online si am deschis zeci de tichete pe anumite probleme minore. La MegaHost am primit intotdeauna raspuns rapid si am simtit ca intreaga echipa se implica pentru a ma multumi pe mine. Din experienta va vorbesc, nu fiecare echipa tehnica este atat de implicata, aspectul fiind unul extrem de sensibil.” – Alex, pasionat de afiliere, detine peste 30 de website-uri pe diverse nise.

“Am citit multe articole despre tot ce inseamna hosting si cum trebuie sa aleg un astfel de serviciu chiar de pe blogul MegaHost, iar atunci cand m-am decis sa deschid un blog personal nu mi-a fost deloc greu sa ma orientez spre un provider. Ei au fost cei care m-au invatat prin articolele de pe blogul lor tot ce stiu acum, mi se parea normal sa cumpar un pachet de gazduire tot de la ei. Pana in acest moment sunt multumita si nu consider ca va veni un moment in care ma vor dezamagi.” – Stefania, beauty blogger.

Tinand cont de review-urile de pe site-ul nostru, MegaHost chiar reprezinta o alternativa buna pentru persoanele care doresc sa-si deschida un website si au nevoie de un serviciu de web hosting de calitate. Nu este una dintre cele mai apreciate firme prezentate pe site-ul nostru, dar cu siguranta nu poate fi catalogata ca fiind printre cele mai mediocre din Romania.

Recomandarea noastra ar fi sa va alegeti pachetul de gazduire in functie de asteptarile pe care le aveti de la un astfel de serviciu. Tocmai din acest motiv am impartit review-urile in functie de fiabilitate, preturi, suport, uptime si facilitati. Posesorii de site-uri mari au nevoie de toate aceste criterii la cele mai inalte niveluri, dar cei care detin proiecte la inceput de drum se pot multumi cel putin in primii 2 ani cu un serviciu care nu are doar note de 10 la fiecare capitol mentionat.

Marian

Recent Posts

Cum alegi un plan de hosting ? 5 elemente esentiale

Cum alegi un plan de hosting ? 5 elemente esentiale Cum alegi un plan de…

3 years ago

MxHost – Solutia potrivita pentru site-urile mici si medii

Una dintre cele mai importante alegeri atunci cand porniti la drum cu un nou proiect…

4 years ago

Host-Age: furnizor de servicii de hosting si inregistrare domenii din 2001

Pe majoritatea site-urilor al caror subiect de discutie este reprezentat de firmele de hosting de…

4 years ago

ROMARG – provider de servicii de web hosting din anul 2001

ROMARG este un provider de servicii de web hosting care s-a lansat in anul 2001,…

4 years ago

ClausWeb – servicii de gazduire pentru afacerile online de succes

ClausWeb este o firma de web hosting care se bucura de notorietate in Romania datorita…

4 years ago

De ce sa alegi un pachet de gazduire de la Gazduire.ro?

Gazduire.ro este un provider de servicii de web hosting care s-a lansat inca din anul…

4 years ago