MxHost – Solutia potrivita pentru site-urile mici si medii

Una dintre cele mai importante alegeri atunci cand porniti la drum cu un nou proiect online este reprezentata de alegerea unui pachet de hosting potrivit. Sunt o multime de surse din care puteti achizitiona astfel de servicii, dar nu fiecare furnizor va poate garanta o gazduire sigura, o asistenta tehnica prompta si un pret rezonabil si pe masura avantajelor primite.

MxHost este o firma care activeaza inca din anul 2004 si se poate lauda la momentul actual cu un portofoliu generos de servicii si clienti multumiti. De-a lungul timpului au aparut in mediul online o multime de pareri de la clientii care au colaborat cu acest provider, majoritatea spunand doar lucruri pozitive despre experientele cu MxHost. Trebuie sa recunoastem ca recenziile conteaza foarte mult in acest domeniu deoarece persoanele care le scriu au colaborat deja cu firma de la care intentionam sa achizitionam un pachet de hosting.

La prima vedere, acest provider iti poate oferi incredere si siguranta prin website-ul atent construit, aerisit si care iti ofera suficiente informatii inca de la prima accesare. Este o firma romaneasca ce pare ca si-a gasit un loc sigur in primele locuri din topul celor mai apreciate business-uri care ofera servicii de inregistrare domenii si web hosting. Asa cum afirma si reprezentantii acestui business, asistenta tehnica face diferenta, iar firmele de gazduire care mizeaza pe o echipa bine pregatita si gata sa intervina in orice moment trag lozul castigator, clientii vor aprecia intotdeauna o echipa prietenoasa si care sa le rezolve problemele in cel mai scurt timp.

Fiind una dintre cele mai experimentate firme care ofera servicii de gazduire web, MxHost.ro activeaza inca din anul 2004, iar in portofoliul lor pot fi gasite nume mari ale unor companii recunoscute pe piata de munca din Romania. Acest provider ofera atat servicii ieftine, specifice proiectelor micute, cat si pachete de gazduire cu mai multe facilitati adresate website-urilor care au nevoie de mai mult spatiu de stocare si o viteza de incarcare mai mare.

Servicii oferite de MxHost.ro

Fiecare proiect online este diferit prin design, prin informatii sau produsele pe care le ofera, prin obiectivele pe care le are si asa mai departe. Este normal sa fie asa, cu totii ne dorim un mediu online cat mai variat si plin de informatii valoroase, cu toate ca multi pot afirma ca in acest moment ne lipseste acest lucru din plin. Totodata, pentru ca website-urile sunt atat de diferite au nevoie si de servicii de gazduire diferite, cu mai putine sau mai multe beneficii. De exemplu, un blog pe care se posteaza saptamanal un articol nu are nevoie de un pachet de gazduire la fel de mare precum un magazin online.

MxHost.ro ofera servicii de inregistrare domenii si gazduire web de mai multe tipuri. Clientii pot alege dintr-o multime de extensii care pot fi accesate de viitorul lor public tinta. Preturile sunt prietenoase, cu mult mai avantajoase decat in cazul altor firme de web hosting si pot fi gasite cele mai populare extensii. Mai mult decat atat, fiecare client poate verifica un domeniu chiar de pe pagina de prezentare MxHost.ro.

Pachete de gazduire oferite de MxHost

 

  • Personal SSD – alegerea potrivita pentru proiectele online de la inceput de drum (bloguri personale, website-uri de prezentare care nu au nevoie de un spatiu impresionant, website-uri de afiliere, etc.)
  • Business SSD – Daca ai un website care necesita spatiu generos de stocare iti poti indrepta atentia asupra acestui pachet oferit de MxHost. Este dedicat website-urilor care nu sunt accesate de un numar impresionant de unici.

 

  • Plus SSD – Ai un proiect online care necesita resurse mai multe? Acest pachet ti se potriveste de minune. Ai la dispozitie 80 Gb de stocare SSD si poate fi achizitionat la un pret avantajos de 15,49 euro lunar.
  • Gold SSD – Magazinele online sunt recunoscute pentru nevoile lor, iar firmele care ofera servicii de gazduire web incearca sa pregateasca pachete speciale prin care sa multumeasca proprietarii acestora. La MxHost, pachetul Gold SSD este adresat magazinelor online care necesita resurse superioare. Pretul unui astfel de pachet este 21,49 euro pe luna.

La fiecare pachet poti beneficia de backup profesional, versiuni PHP multiple, uptime garantat contractual si migrare gratuita de la un alt provider. Numele impresionante care se regasesc in lista clientilor MxHost.ro poate spune multe lucruri despre seriozitatea si calitatea serviciilor oferite. Business-uri precum Banca Transilvania, Iulius Mall, Artic, Euro Master sau Daniel Klein au ales sa se bazeze pe serviciile de gazduire oferite de MxHost, iar departamentele care se ocupa cu mentenanta acestor proiecte se declara multumite de beneficiile primite din partea providerului.

Citeste parerile si recenziile noastre: MxHost – Pareri Web Hosting

Recenzii ale clientilor despre serviciile oferite de MxHost

Aceasta este partea cea mai apreciata de clientii care nu sunt decisi asupra firmei furnizoare de servicii de gazduire web, iar noi incercam sa culegem impresii cat la clare si sugestive din partea clientilor care au lucrat intens cu astfel de provideri.

“Cel mai mult imi place echipa tehnica din spatele acestui proiect. Acum vreo 5 ani in urma aveam mai multe proiecte online gazduite la un provider strain, asa erau timpurile atunci. Am decis sa ma mut la o firma romaneasca deoarece toate proiectele mele ofereau informatii in limba romana. Mi-au recomandat mai multi prieteni din domeniu MxHost, fiecare vorbind foarte frumos despre acestia. Am fost ajutat sa-mi transfer website-urile pe serverele lor, toate se incarca foarte bine si pastrez o legatura stransa cu echipa tehnica. Ma declar multumit si, asa cum mi se pare normal, recomand la randul meu serviciile care pe mine m-au impresionat.” – Vlad, detine mai multe proiecte online din diferite nise (bloguri, un magazin online si un site de prezentare).

“Am zeci de domenii inregistrate la MxHost si un cont mai mare de gazduire. Colaborez cu MxHost de peste 3 ani de zile, timp in care nu am intalnit probleme tehnice majore. Echipa tehnica mi-a raspuns in timp util la ticketele deschise si au fost receptivi. Pentru mine acest aspect conteaza cel mai mult, avand in spate o experienta vasta cu mai multi provideri de la noi din tara care nu-si respecta clientii deloc.” – Ionel, administratorul unei mici agentii de publicitate.

“Am inceput colaborarea cu MxHost dupa o experienta neplacuta cu o alta firma din Romania. Poate am eu pretentii prea mari de la un astfel de provider, dar nu ma pot declara cel mai multumit client nici in momentul actual. Este adevarat, am intalnit aici o echipa bine pregatita si o viteza de incarcare buna a website-urilor, dar eu imi doresc mai multe beneficii de la anumite pachete de gazduire. Recomand mai ales pentru proiectele online de la inceput de drum, pentru cele mari sunt alte oferte care merita toata atentia.” – Costin, proprietarul unei afaceri din domeniu HoReCa si administratorul mai multor website-uri de afiliere.

Alegerea unui pachet de gazduire poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales daca te afli in aceasta situatie pentru prima data. La fel ca fiecare alegere importanta, este eficient sa cititi cat mai multe recenzii ale clientilor anteriori si sa studiati cu atentie beneficiile oferite de pachetul de gazduire pe care intentionati sa-l achizitionati. Stabiliti din timp obiectivele proiectului online la care lucrati si faceti inca de la inceput de drum alegerile care va pot ajuta sa va atingeti targetul!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting