Primii pași în construirea unui website

Afacerea ta trebuie să fie prezentă în mediul online pentru a intra în contact cu persoanele care au nevoie de serviciile sau produsele pe care le oferă. Construirea unui website de prezentare, ba chiar și a unui magazin online, nu mai reprezintă o problemă, iar costurile nu sunt de speriat.

Primii pași pe care trebuie să-i faceți în această direcție sunt alegerea unui nume al domeniului, dar și a unui pachet de hosting web care să fie potrivit pentru viitorul proiect online. Este cel mai important pas pentru că întreaga strategie de promovare va fi construită în jurul domeniului pe care l-ați ales în acest moment, iar pachetul de hosting web va trebui să suporte traficul și fișierele.

Chiar dacă nu ai cunoștințe avansate despre ce presupune construirea unui website sau dezvoltarea acestuia, despre domeniu și hosting cu siguranță ai auzit. Sunt multe persoane care sunt de-a dreptul amețite de termenii care sună pompos, dar și de promisiunile unor provideri care urmăresc doar profitul.

Domeniul îl poți alege cu ușurință, poate fi chiar numele afacerii sau un cuvânt cheie care să-ți definească afacerea. Atunci când faci această alegere trebuie să ții cont de faptul că va urma o campanie de promovare și îți vei dori să-ți construiești un brand care să fie asociat cu serviciul sau produsul pe care îl oferi. Când vine vorba despre alegerea pachetului de găzduire, lucrurile devin puțin mai complicate.

Vezi si analizeaza Cel mai bun hosting – gazduire web 2020

Alege un pachet de hosting web potrivit pentru website-ul tău

Atunci când trebuie să-ți alegi un pachet de găzduire ar trebui să ții cont de mai multe aspecte. Spațiul de stocare, viteza de încărcare, disponibilitatea personalului de a-ți răspunde la tichete, iar lista poate continua cu o mulțime de aspecte care îți vor face experiența online mai mult sau mai puțin plăcută.

Când îți utilizezi propriul computer îți dorești de la acesta să răspundă cât mai rapid la comenzile pe care tu le dai. Mai mult decât atât, ai nevoie și de un spațiu de stocare în care poți salva imagini, videoclipuri sau diferite fișiere pe care le-ai lucrat. Exact același lucru se întâmplă și în cazul unui pachet de găzduire, numai că de această dată toată acțiune se întâmplă în mediul online.

Primul pas este să-ți alegi o firmă cu care să colaborezi în această direcție. Ține cont de sfaturile persoanelor mai experimentate decât tine în acest sens și nu te grăbi să achiziționezi cel mai ieftin pachet de hosting.

Al doilea pas, după ce te-ai decis asupra providerului, este alegerea unui pachet de găzduire care ți se potrivește. Poți alege dintre shared hosting, hosting dedicat, VPS sau chiar Cloud, fiecare cu avantajele sale.

Al treilea pas este reprezentat de asistența de care poți beneficia pe tot parcursul colaborării. Ai nevoie de sprijin 24/24h deoarece pagina ta online va putea întâmpina probleme la orice oră.

Dacă ai nevoie mai multe detalii despre alegerea corectă a unui pachet de hosting web nu ezita să accesezi pagina de contact de pe THC.ro și să ne adresezi întrebările tale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting