ROMARG – provider de servicii de web hosting din anul 2001

ROMARG este un provider de servicii de web hosting care s-a lansat in anul 2001, fiind una dintre cele mai vechi firme in aceasta industrie. De-a lungul timpului au aparut mai multe pareri despre serviciile oferite de acestia, unele de lauda, iar altele care evidentiau anumite puncte slabe ale echipei.

Proprietarii website-urilor isi doresc ca atunci cand incep colaborarea cu un provider de servicii de web hosting sa se simta apreciati si sa gaseasca in echipa tehnica un adevarat sprijin. Acestia vor aprecia mai mult un serviciu care isi prezinta interesul pentru fiecare colaborator, iar pentru acest aspect sunt dispusi sa plateasca mai mult.

In plus, in Romania devine o misiune tot mai grea sa multumesti majoritatea clientilor, mai ales atunci cand ne referim la servicii online. Acest mediu este intr-o continua schimbare, iar pretentiile cresc de la o zi la alta. Proprietarii proiectelor online isi impartasesc din experiente pe bloguri, pe forumuri sau grupurile de pe retelele de socializare, iar parerile lor pot influenta persoanele care doresc sa-si construiasca un site pentru prima data si au nevoie de aceste servicii.

Pagina de prezentare ROMARG are un aspect putin invechit, dar sunt oferite cele mai importante informatii de care clientul are nevoie. Datele de contact sunt la vedere, toate serviciile sunt organizate pe categorii, iar preturile sunt clare si cu mult mai accesibile fata de alte firme concurente. ROMARG ofera si diverse modalitati de plata, de la PayPal la card, aspect important pentru clientii care sunt atenti la detaliile mici atunci cand sunt in cautarea unui serviciu de incredere.

Daca-ti propui sa incepi o colaborare de lunga durata cu o firma de web hosting din Romania este indicat sa porti o discutie cu privire la asteptarile pe care le ai si ceea ce-ti poate oferi echipa tehnica.

Care sunt realizarile ROMARG in cei peste 19 ani de activitate?

Multi dintre cei care doresc sa lanseze un nou proiect online se orienteaza spre firmele care ofera atat servicii de gazduire, cat si servicii de inregistrare a domeniilor. ROMARG face parte din categoria acelor provideri care ofera servicii complete si asistenta tehnica pentru fiecare serviciu oferit, iar acest aspect ii face sa fie apreciati de multe persoane cu experienta in mediul online.

Clientii care isi doresc o colaborare de lunga durata sunt atenti la anumite aspecte care tin de experienta providerului, iar la acest capitol ROMARG chiar impresioneaza prin cifrele pe care le are. Fiind de peste 19 ani in aceasta industrie, aceasta firma a ajuns sa fie cunoscuta de majoritatea persoanelor cu experienta care lucreaza in online, fie ca ne referim la bloggerii importanti, la agentiile de publicitate sau magazinele online cu notorietate.

  • peste 160.000 de domenii inregistrate
  • peste 100.000 de domenii gazduite pe servere proprii
  • peste 800 de reselleri domenii
  • peste 820 reselleri gazduire
  • peste jumatate de milion de oameni care se bazeaza in fiecare zi pe serviciile ROMARG

Ce spun proprietarii unor website-uri importante despre serviciile ROMARG?

Este important sa tinem cont de sfaturile specialistilor dintr-un anumit domeniu atunci cand avem nevoie de produse sau servicii din acea industrie. Adaptand acest sfat in cazul tau, este important ca inainte sa cumperi un pachet de gazduire de la un anumit provider sa faci mai multe cautari pe motoarele de cautare si pe forumurile de specialitate.

Fiecare provider iti va prezenta doar partile bune ale afacerii lui si este normal sa se intample asta. Despre punctele slabe nu-ti vor spune decat clientii care s-au confruntat cu anumite probleme, iar parerea lor nu va fi afisata pe site-ul providerului din motive clare. Asta nu inseamna ca trebuie sa tinem cont de orice parere, ci sa trecem in revista directia testimonialelor. 

Vezi si ROMARG – Pareri Web Hosting

Cand un client spune lucruri negative despre un serviciu, este posibil ca acest client sa reprezinte concurenta sau sa nu fie cel mai onest, dar cand numarul clientilor care evidentiaza lucrurile negative despre un serviciu creste, este foarte probabil ca serviciul respectiv sa intampine probleme.

“Am lucrat cu ROMARG acum cativa ani in urma, dar am ales sa apelez la serviciile altui provider de servicii de web hosting. Ceea ce m-a dezamagit cel mai mult a fost timpul de asteptare pentru un raspuns la tichete, dar si o crestere a preturilor fara ca acestea sa fie anuntate. In schimb, cat am avut proiecte online gazduite la aceasta firma am fost multumit de modul cum a functionat website-ul meu. Poate lucrurile s-au schimbat intre timp, dar eu pun mare accent pe comunicare.” – spune unul dintre fostii clienti ROMARG pe SEOpedia, un forum cunoscut de toti freelancerii si antreprenorii din zona marketingului online din Romania.

“Serviciile lor sunt bune, dar au reale probleme tehnice, iar personalul nu este cel mai bine pregatit pentru a interveni in orice situatie. Mi-ar fi placut sa intalnesc un suport tehnic prompt care sa-mi inteleaga nevoile si care sa ma ajute atunci cand nu reusesc sa rezolv o problema de unul singur. M-am mutat la un alt provider si am ramas cu un gust amar despre experienta cu ROMARG. Sper ca lucrurile sa se rezolve acolo pentru ca ar fi pacat ca o firma atat de experimentata sa nu treaca peste acest colaps.” – spune un blogger de calatorii in comentariile unui articol despre acest provider de servicii de gazduire.

De asemenea, pe forumurile cunoscute de persoanele care au mici afaceri in mediul online mai pot fi intalnite experiente mai putini placute ale unor proprietari de site-uri cu trafic mare de la noi din tara. Colaborarea pare ca incepe promitator, iar problemele apar dupa ce lucrurile se concretizeaza si clientul prinde suficienta incredere in provider pentru a trece la un pachet superior.

Cu toate acestea, ROMARG ramane un nume important la noi in tara, iar firmele mari colaboreaza cu acest provider cu experienta pentru perioade lungi. Problemele nu sunt intalnite in cazul fiecarui client, dar clientii care sunt multumiti nu-si petrec timpul scriind testimoniale pe forumurile de specialitate, in timp ce persoanele care au intampinat probleme doresc sa-si faca publica experienta mai putin placuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting