Cea Mai Buna Gazduire WordPress Cum o Gasesti

Daca website-ul tau a fost gandit pentru o platforma WordPress, atunci sigur ai nevoie sa stii cum gasesti cea mai buna gazduire WordPress.

 

De ce este importanta gazduirea WordPress?

Oricat ai optimiza website-ul tau, trebuie sa ai in vedere si faptul ca un server optimizat pentru gazduire WordPressiti va aduce numai beneficii. O gazduire WordPress buna iti poate ajuta semnificativ timpii de incarcare. Si ce inseamna acest lucru? Mai multa retentie a clientilor.

Chiar daca ai un website captivant, utilizatorii vor pleca daca paginile se incarca greu, chiar dupa primele secunde.

 

Cauta o gazduire WordPress cu LSCache inclus

Probabil ai mai auzit de LSCache pana acum, insa nu ai aprofundat notiunea. Nu-i nimic. Tot ce trebuie sa stii este ca LSCache este un super tool care iti va boosta semnificativ viteza. Pe scurt, cand platforma WordPress genereaza continut static, LSCache transmite serverului semnale pentru a tine o copie a lui. Odata ce exista copia in server, aceasta va fi transmisa catre viitorii utilizatori, eliminand suprasolicitarea serverului. Adica, pentru o pagina nou nouta, doar primul utilizator va avea de “suferit”.

Doar serverele cu LiteSpeed pot avea LSCache

Probabil ca sunt destule platforme de gazduire ce promit instalarea pluginului LSCache. Desigur, pluginul poate fi instalat pe orice website WordPress. Dezavantajul este ca el nu functioneaza decat pe un server cu LiteSpeed. Asadar, fiti foarte atenti cand credeti ca ati gasit cea mai buna gazduire WordPress la un pret super mic, ce va promite instalarea plugiului de LSCache. Functioneaza pe un server cu LiteSpeed?

 

Distanta data center-ului conteaza pentru vizitatori

Gandeste-te la o plimbare catre magazin, pentru o paine. Ai de ales intre un magazin la 10 pasi si altul la 500m. Amandoua magazinele vand painea cu acelasi pret. De unde alegi sa o cumperi? De la cel mai apropiat, desigur!

Ce inseamna asta tradus in gazduirea WordPress? Faptul ca locatia serverului conteaza. Daca ai majoritatea clientilor din Romania, nu cauta cea mai buna gazduire WordPress din America. De ce? Pentru ca informatia transmisa de website-ul tau va ajunge putin mai lent catre utilizatorii din Romania. Ideal ar fi sa prospectezi piata pentru furnizori si sa gasesti cea mai buna gazduire wordpress din Romania.

 

Cea mai buna gazduire WordPress iti ofera si suport

Poate ca nu esti printre cei mai priceputi in tainele ascunse ale WordPress-ului, sau poate uneori ai nevoie si de un sfat bun. Dar ce-ai zice daca la un anumit moment dat website-ul nu mai merge? N-ar fi grozav sa fie mereu cineva online, sa te ajute?

Desi putine persoane dau importanta asupra acestui aspect, o companie de gazduire trebuie sa aiba si o echipa de suport buna, sa o sustina. Asta inseamna ca oricand ai o problema cu website-ul, ei sa fie online. Dar, mai mult de atat, trebuie sa stie cum sa te ajute. Degeaba poti apela 24/7 la o echipa de suport daca nu estie nici cum sa-ti instaleze WordPress-ul.

 

Uptime-ul serverului

Adica cam cat de des iti poate pica website-ul. Ideal ar fi ca o companie sa garanteze 100% uptime – dar asta nu o sa se intample niciodata. Cauta insa cea mai buna gazduire WordPress cu cel mai bun timp de uptime garantat. Ar fi pacat sa ai website-ul picat in mijlocul unei campanii de promovare, nu?

 

Desi cele prezentate mai sus nu iti garanteaza cheia succesului, cu siguranta iti pot ajuta website-ul sa functioneze mai bine. Un website dezvoltat pe o platforma WordPress poate sa mearga nemaipomenit pe un server optimizat pentru asta, sau binisor pe o gazduire web nu asa de buna. Tu ce alegi?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

ReviewHosting